Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
Maak de peultjes schoon en kook ze 2 minuten, spoel ze daarna direct koud.
Snijd de kalkoenfilet in smalle reepjes. Roerbak de kalkoenreepjes in een wok in hete olie in 10 minuten gaar en laat deze afkoelen.
Rooster de cashewnoten in licht in een koekepan, gebruik hierbij geen olie of boter.
Halveer de komkommer in de lengte, en snijd deze dan in plakjes. Snijd de lenteuitjes in schuine ringen en snijd de paprika, in blokjes.
Meng de ingrediënten van de dressing.
Doe de kalkoenreepjes, komkommer, bosui, paprika, peultjes en mihoen in een schaal en schep dit goed door elkaar. Giet hierna de dressing eroverheen.
Leg op een bord een beetje veldsla, leg hierop de salade. Bestrooi het geheel met koriander en de geroosterde cashewnoten.
Snijd de limoen in partjes en leg deze op de salade erbij.